מגשי טאלי

הטאלי החדש של טנדורי

מסעדת טנדורי מציעה לאורחיה בתל אביב מגשי טאלי גדולים במיוחד עם מגוון הטעמים ממטבחה של רינה פושקרנה. המגשים מתאימים לאוכלי הבשר, לצמחונים ולטבעונים ומיני טאלי ססגוני עם הפתעה לילדים.

עשרות שנות פעילות הפכו את רשת המסעדות טנדורי ואת השפית רינה פושקרנה למילה נרדפת בישראל לאוכל הודי. מסעדות רבות נפתחו ונסגרו, אולם טנדורי שמרה על מעמדה בזכות ההקפדה על איכות חומרי הגלם, טכניקות הבישול המסורתיות ודיוק הטעמים העשירים.

בקיץ 2016 השיקה השפית רינה פושקרנה את מגשי הטאלי הטעימים עם מגוון תבשילים (בסניף התל אביבי, ובהרצליה בימי שישי) הכוללים אוכל טעים, טרי ומאוזן הנושקים גם לתורה ההודית, האיורוודה.  מגשי הטאלי החדשים מעניקים לקהל הישראלי, חובב האוכל ההודי, חווית טעמים עשירה ובריאה עם לא פחות מעשר מנות שונות במגש אחד – חגיגה אמיתית של צבע, טעם וריח.

טאלי "הדור הבא" מספק מענה מושלם ומשביע לארוחת צהריים מפנקת, לפגישת עבודה, לארוחת ערב או ארוחה משפחתית משמחת – וכל זאת במחיר שווה לכל כיס:

טאלי טבעוני/צמחוני 40 ₪ / טאלי עם בשר עוף 45 ₪ / לילדים 30 ₪ .

מה מכיל הטאלי?

אורז, דאל- עדשים, פלאק פאניר – תבשיל תרד עם גבינה הודית תוצרת בית / לטבעונים – תבשיל תרד עם תירס ועגבניות, אלו גובי – כרובית ותפוחי אדמה עם צ'ילי, גרגירי חרדל וכוסברה, דלעת לבנה עם תבלינים ועשבי תיבול, צ'יקן טיקה – נתחי העוף המפורסם של פושקרנה ברוטב מאסלה / לטבעונים- תבשיל ירקות, ראיטה- מטבל יוגורט עם עשבי תיבול / לטבעונים- ירקות טריים, מתוק- גולאב ג'אמון /  לטבעונים- סלט פירות, רוטי לחם הודי מקמח מלא, עמבה הודית