טנדורי

מסעדות הודיות

תפריט ארוחת ליל סדר פסח 19.4.2019
מחיר לסועד (החל מגיל 12) – 180 ש"ח

מחיר לילד בגילאי 3-12 90 ש"ח
מחיר כולל מע"מ, לא כולל שירות

**שלל המטעמים מוצעים בחלקם כהגשה לשולחן ובחלקם כמזנון בופה בהגשה עצמית**


מנות ראשונות-מוגשות לשולחן

צלחת ברכות פסח מסורתית בליווי מצות
בג'יה בצל ותפו"א סלסולי בצל ופרוסות תפו"א בציפוי קמח חומוס פריך
מרק שקדים מוקרם באר-דאמי (צמחוני)
מרק קניידלך עם כופתאות עוף טיקה (בשרי)


מנות עיקריות
פלטה מהטנדור על גחלים – מוגש לשולחן 

צ'יקן טיקה (אדום) פיסות חזה עוף ללא עצמות, מושרות בתערובת תבלינים וצלויים בטנדור
או
דג טיקה נתחי דג פילה ללא עצמות מושרים בתערובת מסאלה וצלויים קלות על גחלים.


מעדני קארי תבשילים ותוספות – מוגש כמזנון בופה בהגשה עצמית

עוף מקהני – נתחי עוף ללא עצמות, מבושלים עד שלמות ברוטב אקזוטי אדום
כבש שאהי קורמה – כבש מבושל ברוטב קטיפתי עם אגוזי קשיו וזעפרן
לקט ירקות קארי  – תערובת ירקות גינה טריים מבושלים ברוטב קארי ארומאטי
אלו גובי מסאלה – פרחי כרובית צעירה וקוביות תפו"א מוקפצים קלות בתבלינים וזרעי כמון
פלאק מאקי – תבשיל קטיפתי של מחית תרד וגרעיני תירס מתוק, מבושלים עד שלמות בתיבול עדין
אורז קשמירי פילאף – אורז בשמתי מעורב עם פירות יבשים
מג'דרה – אורז בשמתי בשילוב עדשים
4 סוגי סלטים טריים

 

בנוסף יוגש לשולחן

נאן שום – נאן מטובל בשום טרי כתוש, אפוי בתנור גחלים
או
נאן מקמח מצה


קינוחים

אלייצ'י קיר – פודינג אורז עשיר בניחוח הל
או
חלווה גזר –
מעדן מתוק דמוי פודינג, עשוי מגזר וחלב מצומצם במעטפת שברי פיסטוק ואגוזים
או
סלט פירות מרענן
או
בנופי שוקולד


שתייה קלה

תפוזים / לימונדה / מים


שתיה חמה

תה / קפה


יין הבית

יין הבית אדום / לבן
בקבוק 1 על כל 5 סועדים



Tandoori

Indian Restaurants

Passover evening 19.4.2019 – Fix Menu
PRICE PER PERSON 180 NIS
(PRICE AGE 3-12 90 NIS (full price from age 12
Service is not included

**Some of delicacies will be served on the table, and some will be offered as a buffet style**

Starters – Served to the table 

Traditional Passover Plate & Matza
Onion & Potato Bhajia Shredded onions & potato slices seasoned with chickpea flour
Bar-Dami soup Cream of almond soup (Veg.)
or
Knedalach Soup with Chicken Tikka Balls (Non-Veg.)


Main course

Tandoori Specialties – Served to the table 

Chicken Tikka (Red) – Chunks of boneless chicken marinated in freshly spices & roasted in a clay oven
Or
Fish Tikka – Chunks of boneless fish marinated in Tandoori masala and delicately cooked over charcoal

 

Curry Specialties, strews and additions – Served as a Buffet Style

 

Chicken Makhani – Delicacy of barbecued chicken cooked in an exotic gravy
Lamb Shahi Korma – Lamb cooked in a creamy sauce of roasted cashew paste, garnished with saffron
Mixed Vegetable Curry – Seasonal vegetables cooked in an aromatic curry
Aloo Gobbi Masala – cauliflower & potatoes stir fried with cumin seeds
Palak Makki – Puree’ of spinach mixed with corn, spiced and cooked in a creamy gravy
Kashmiri Biryani rice – Aromatic Indian Basmati rice with mixed dried fruits and nuts
Majadra Rice – Aromatic Indian Basmati rice with lentils
4 Kinds of fresh salads

 

:In addition will be served on the table**

 

Garlic Naan – Leavened white flour bread topped with diced garlic paste and baked in the clay oven
or
Matza Bread Freshly made from Matza flour

:Dessert For Choice


Elaichi Kheer –
Delicious cardamom flavored rice pudding
or
Gajar Halwa – A grated carrot pudding studded with pistachio nuts and reduced milk
or
Fresh Fruit Salad 
or
Chocolate Banufi


Soft Drinks

Orange / Lemonade / water


Hot Drinks

Tea / Black coffee


House Wine

House wine Red / White
bottle for every 5 pax