עוף קורמה

חומרים:

800 גר' חזה עוף חתוך לקוביות
2 כפות ממרח שום וזנגביל
2 בצלים בינוניים (מורתחים וטחונים לממרח)
1/2 כפית כורכום טחון
1/4 כפית זעפרן
4 כפות שמן זית
כף רסק עגבניות
מלח לפי הטעם
1/2+1 כוסות אגוזי קשיו טחונים
2 עלי דפנה
כוס שמנת צמחית
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
1/4 כפית הל טחון
1/4 כפית תבלין גראם מסאלה
כף כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת ומוסיפים עלי דפנה וממרח שום וזנגביל. מטגנים עד שיזהיב.
מוסיפים בצל ומטגנים למשך 5 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, תוך כדי ערבוב על האש, למשך דקה נוספת.
מוסיפים את העוף, מלח וכורכום ומטגנים קלות למשך 3 דקות.
מוסיפים את הקשיו הטחון ובוחשים. מוסיפים 3-4 כוסות מים ומבשלים עד שהעוף מוכן והרוטב סמיך. מוסיפים שמנת צמחית, אגוז מוסקט, הל, גראם מסאלה וזעפרן. מבשלים כעשר דקות נוספות. אופן ההגשה: מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים חם עם אורז.